party

Hej sitter hemma hos lotta nu och bara chillar ikväll blir det party så vet inte om det blir mkt bloggane idag. Idag har jag trännat sedan stacka jag hem och duschade och kollade ett avsnitt av VD :). Nu är jag hos lotta som jag sa. Har inget att blogga om idag händer inget roligt får se om jag kanske tar några bilder från igår :). Men nu får ni ha det så bra puss!...

Dagen :)
Idag är faktiskt alllt från Bikbok :)
Vad tycks?




Fredag

Vet har inga bra rubriker eller vad man ska kalla dom , om någon har några bra kan ni gärna kommentera några :)
Kom nyss hem till älskling haha tvinga honom att se på VD så nu  ska vi se på det :) sen ska jag med honom när han klipper sig :) Kommer säkert bli snyggt vet inte riktigt men kan lägga in bild sen när han har klippt sig så det blir någon rolig bild på bloggen :) Blir kanske inte mkt mkt mer bloggande ikväll kanske bloggar när jag kommer hem ikväll vi får se puss!! :)

Tre bilder från idag i skolan :)


hemma från träning

Hemma från träningen nu rätt kul faktiskt men ganska svårt. Nu ska jag hoppa i badet och titta på VD den ska jag bara ta det lungt gå och lägga mig har ganska ont i ryggen haft det hela dagen :( Ja blir inget bloggande mer ikväll antar jag för jag har inget att skriva.
Hörs imorgon puss!!


träna

Ska bara äta sen ska jag iväg och träna nu :) jag och mamma så kommer kanske inte blogga mer idag vi får se. Efter skolan idag så stack jag med älskling hem vi tog det lungt sen körde han mig hem, just nu har jag ätit så nu ska mamma bara byta om sen bär det av till träningen :)
Men vi hörs sen puss :)
En sommar outfit


Tatuering

Hej tittar på VD ska snart lägga mig har sådan huvudverk. Min syrra tatuera sig idag blev riktigt fin tyckte jag :D ska med tatuera mig när jag blir 18 okej min syster fyller 19 men ändå :) Men nu ska jag titta vidare ha det bra puss!!


Rast

har rast just nu och vi sitter ute och chillar. Sjukt härligt väder! det är verkligen vår just nu :) Idag efter skolan ska jag med älskling hem sedan ska jag plugga och ta det lungt :) Skriver mer sedan puss!!

Ellen, elsa, lotta!!


Fin medel

Hej har nyss kommit hem från föräldrar mötet gick ganska bra tycker jag :) hahah sen har jag med fått reda på att jag måste ha glass ögon :( ja tycker inte jag passar så bra i glass ögon :(
Ja sen kan jag rekomendera ett skit bra fin medel till alla tjejer som jag tar hjälper skit bra. Det heter Garnier SOS PEN ANTI-SPOTS. Det funkar jätte bra så ja. Men nu ska jag lägga mig i sängen och titta på VD ha det gött puss!!

HAr inte så bra bild men jajaj :P



hej

Sitter och har spanska nu, ska snart ha svenska och sen ska jag hem äta sen till optikern. Ikväll ska jag och hela vår klass ha föräldrar möte för vi ska iväg med klassen så måste vi snacka med våra föräldrar och sådant skit och berätta vad vi ska göra och sådant.
Men nu ska jag jobba puss'1!


Jersey shore.

Jersey shore tänker kanske starta en ny säsong av jersey shore men utan snooki och mike. Begrund av att Mike har erkänt att han tog droger, och att snooki är gravid. Dom kanske ska ta in nya medlemar istället för Snooki och Mike men det tycker inte jag för att det blir ju inte detsamma utan Snooki och Mike igallafall inte utan Snooki.  Om dom inte ska ha alla i huset kan dom lika bra lägga ner det. Men snart ska man få svar om dom ska lägga ner eller om dom ska ha ny säsong.


Justin bieber

Måste säga en sak att Justin biebers nya låt den är inte bra, jag gillar alla hans bilder men här har verkligen failat tycker jag. Jag vet inte vad ni tycker men det är vad jag tycker om hans nya låt.


Kommentarer ja tack!

Hej sitter just nu och bara tar det lungt ska snart äta, sen ska jag kanske träffa alle. Blir ingen dagens för jag hade idrott sista lektionen och då hade jag kvar mina idrottsklädder för jag stack hem och duschade :) Ska kanske åka och köpa en glass vi får se :) Asså gud har inget roligt att blogga om några tips!!


Måndag morgon

Hej sitter och har rast nu och tittar på VD är helt beroende :O Slutar tidigt idag så ska bara ta det lungt efter skolan och jag och mamma ska nog ut och springa en runda :) Härligt väder idag fast det är inte så varmt. Men det är sol och då är jag glad :) HAr inget roligt att skriva mer så hörs senare puss!!


Home

Hej är hemma nu från Helsinborg. Fick med mig ett par skor hem tänkte lägga in dom snabbt, för jag och älskling ska titta film nu :) och ska vara lite sociall mot honom. Men skriver mer sedan puss.

Skor: Citybird 349:-


11 Månader

Hej idag har jag och min älskling varit tillsammans i 11 Månader :) Så idag kommer han hit och då ska vi kanske åka och köpa ett par skor till mig sedan ska vi väll bara ta det lungt det är söndag och då pallar man inte göra något :) Igår hade vi supper roligt, träffade lite kompisar och chillade tittade på en skit dålig film hahha :)
Men nu ska jag titta lite VD ha det bra puss!.

En bild på mig och mina älskade bästa kompisar, som jag älskar jätte mycket som alltid finns för mig i våt och tort. :) <3


Lördag

Tittar just nu på VD :) sjukt bra har kollat på det sedan 10 i morse och nu är klockan 16.22. Idag blir det filmkväll hemma hos älskling :) Vi ska vara några stycken vet inte riktigt vilka men jajaj :) Har inget att skriva kanske lägger in dagens sen vi får se :) Men nu ska jag fortsätta titta ha det bra mina små grisar :) puss!


Bilden säger allt!


Ta en Toy :)

Heej hemma nu från stan ska snart ner och titta på film men min lilla mamma :) Fick inte hem något från stan för mina skor finns inte någon stan i malmö utan man måste köra till helsingborg :) så på söndag ska jag och mamma kanske göra det och viktor ska med för vi har 11 månader då :) Men nu ska jag hjälpa mamma med maten ha det bra puss! :)

En bild på Ellen och Sebbs från mitt vuxenkalas :)


härliga tjejer

Sorry jag inte bloggade igår men hade inte riktigt tid att pluggade träffade först Viktor efter skolan sedan pluggade sedan träffade jag alle. Igår var vi ute och fotade alle tjejer så tänkte lägga in dom nu. Idag ska jag och mamma åka till stan och shoppa sedan ska vi åka och handla go mat och käka gott, sen ska vi titta en film :) Men nu ska jag ha so så hörs senare puss! :)


Onsdag

Hej sorry jag inte har bloggat idag men har inte använt min dator så mkt idag :) Idag har vi knappt haft några lektioner heller lite olika andledningar pallar inte förklara för jag vill bara hoppa i sängen och sova just nu :) Sen var jag, Hanna, Ellen, Charlotta och tränade idag var faktiktiskt riktigt roligt :) Vill verkligen fortsätta med det så ska börja göra det nu framåt :) Men nu vill jag sova hörs mer imorgon puss :))


hej

kollar på glee nu sorry blir ingen dagens idag för min kamera har laddat ur och hittar nt min kamera :( ska ner och plugga nu med mamma blir nog ingen mer uppdatering händer inget roligt så ni får ha det bra puss!!


Tisdag

Hello sitter och har so nu ska snart ner och ha slöjd. Ikväll ska jag på hemspråk sen ska jag gå och kanske fixa mitt pass, för snart åker jag till polen men min klass och då måste jag ha nytt pass :) När jag kommer hem lägger jag in dagens outfit :) Sen ska jag plugga har inget mer att skriva puss!!
En bild från i sommras i spanien :))


jersey shore beroende

Hej sitter och tittar på jersey shore och spelar dimond dash på facebook, jag är fan beroende av dom två sakerna kan inte sluta spela det spelet och tittar hela tiden på jersey shore :) Sjukt roligt är det :) Har inget mer att skriva tänkte att jag bara skulle uppdatera lite eftesom jag inte har uppdaterat på lönge så tar jag igen nu :)
Men puss :)


Bilder från i lördes

Här kommer lite bilder från när vi var på strandbadet okej där är ett foto från strandbadet, men bilder innan vi åkte ditt :D Har nyss badat och nu tittar jag på glee sen ska jag plugga puss!!




Dagens

Hej ska snart hoppa i badet men lovade att lägga in vad jag hade på mig idag så då blir det att göra det :)
När jag kom hem åt jag lite mackor och tittade på MTV det friend zone tror jag det heter men det var ganska roligt :) Men nu ska jag hoppa i badet och läsa min bok puss!



Måndag

Hej sitter i skolan nu har svenska, när jag kommer hem lägger jag in dagens :) wiie inte så speciellt men ja. Idag ska inte vi ha någon idrott så slutar ganska tidigt idag. Händer inget speciellt idag efter skolan ska jag hem och plugga matte har matte diagnos denna veckan. Ja har inget att säga för det händer inget roligt Puss hej !! :)



hej

Just nu sitter jag vid datorn och bara tar det lungt ska snart ner och titta på så kan det låta sen ska jag titta på jesey shore :D nu säsong idag :D WIIIE love it :) IDag har älskling varit här och charlotta sov här med men hon skulle tränna så hon åkte hem imorrse. Igår var det strandbadet :) det var roligt men var mkt roligare föra gången händer mer då och det var inte så mkt folk då :) Har inte så mkt mer att skriva ha det bra puss!!
En bild från igår :P innan vi åkte.


kamera + objektiv + säsong 2 glee

Hej har nyss kommit hem är sjukt glad för idag har jag köpt ett objetiv till mig kamera och en liten kamera plus att jag har beställt säsong 2 av glee :D Jag vet att jag inte har bloggar i helgen men jobbat och sen har jag bara inte pallat. Idag har jag inte gjort något speciellt bara tagit det lungt och pluggat och köpt saker :)

Bilder på vad jag köpte idag :D




Ipad2

Hej , sitter på min mammas iPad och bloggar sjukt roligt :)) alla har gått hem hade sjukt roligt ikväll vi titta på High school musical  och sjöng med sjukt roligt vi har sådana skit fina röster har vi.  Tog inte så många bilder idag men har lite bilder men lägger upp dom imorgon. Efter jag har jobbat ska jobba på mammas jobb imorgon :)

vuxenkalas

väntar på att gästerna ska komma dom ska kolla alldeles strax, så stressar. kommer inte kunna blogga mer ikväll ni får ha det bra puss

2 Mars

Tjenna har no nu, slutar snart och då ska vi ha matte sjukt tråkigt. Idag blir det vuxenkalas för min del så efter skolan ska jag hem och fixa lite små saker innan alla kommer :) sjukt härligt det känns som det är vår i luften så idag tog jag min skinjacka :) solen skinner och det är skönt väder.  Skriver mer sen puss :))


hej

har nyss tittat på jersey shore sjukt roligt! ska lägga mig nu jag sa jag skulle lägga in vad jag fick idag men gör det när jag har fått alla presenter ska ha vuxenkalas imorgon så det får bli då :) Hade jätte mysigt idag vi åkte till ett mysigt ställe som heter glassfabriken där man kan äta jätte go glass :)Sen åkte vi hem till mig och åt jätte go mat sen stack älskling vid halv 9 för då skulle jag duscha och titta på tv. Men nu ska jag gå ha det bra pussar :)

P.s Haft bästa födelsedagen :)


Grattis till mig och Justin bieber :D

Hej idag är det min lilla födelsedag och justin biebers födelsedag :D fick ett par convers och pengar till en kamera och nytt objekt till mig andra kamera :) Idage efter skolan ska jag och älskling någon stans, men vet inte var det är en överraskning sen ska vi hem till mig och äta. Sen blir det efterrätt och presenter av min mormor och morfar och älskling :D Men ska ha so nu puss haj :)





RSS 2.0