jersey shore :)

Just nu tittar jag på jersey shore sjukt roligt är det :) älskling körde nyss hem mig så kom precis hem alltså :) Jag och älskling gjorde inte så mycket vi tittade mest på jersey shore :D Nu ska jag titta klart på det sen äta och sen plugga lite sen ska jag bara ta det lungt :)
Puss :)

tjennixen

Har rast nu ska snart ha matte sen idrott sen slutar vi :d och då ska jag med älskling hem sen får han köra mig hem :) sen ska jag nog bara ta det lungt, imorgon fyller jag år så kommer nog inte kunna sova inatt hihi :) Ska plugga med en stund har no uppgift till imorgon som jag måste sicka in :) Men ja lägger in imorgon ikväll vad jag fick och sådant. Ha det bra alla puss!!


when i fall

Hej hur är läget med er?
Med mig är det supper, pluggar just nu och äter en liten tårtbit som jag fick med mig hem från england när jag var där och när dom firade mig supper go :D Jag pluggar med faktiskt så duktigt är jag wiie :) jag är helt glad idag men jag vet inte? Är bara allmänt på bra humör kanske var det en liten kakbit som gjorde mig så glad eller att jag fyller år på torsdag :D Jag längtar som fan precis som när man var lite och man inte kunde somna dagen innan, jag kommer nog nt kunna göra det :)


MOTHER EARTH

Hej sitter och har spanska nu, ska snart ha svenska då ska vi bara läsa. Sen ska älskling köra mig till min hemspråk sjukt tråkigt. Sen ska jag hem och äta sen börja plugga och sen ska jag städa mitt rum ska ha vuxenkalas på fredag :)
MEn ska gå nu puss haj :) !!
En gammal bild :)

beställt

Hej har nyss tittat klart på en film som är tills imorgon :) har med beställt denna väskan som jag önskar mig i födelsepresent :D FYLLER ÅR PÅ TORSDAG :D hhahah käns lite crazy men jag längtar som fan faktiskt :) Har inte så mycket att skriva, händer inte något speciellt kul :/ Men ska torka mitt hår för jag har med duschat sen bloggar jag mer imorgon när jag är i skolan eller något :)


saker från USA :D

Hej har nyss fått mina saker från USA :D Älskar dom , sjukt fina saker från victorias secret :D och sen har jag Justin bieber parfymen :)
Just nu pluggar jag och snackar skype , ska snart ner och ficka med min famil och min mormor och morfar har kommit, men ska fortsätta plugga nu så nu får ha det så bra puss!! :)


Vad jag köpte i england :)


Home

Hej är hemma från england nu :) hade sjukt roligt ville inte hem. Saknar england sjukt mycket, hade sjukt fint väder 17 grader varje dag och stor sol :) Haft en fin födelsedag med i england. Idag ska jag hem sedan plugga och bara ta det lungt, ska packa upp han inte göra det igår eftersom jag kom hem helt sent.
Men ska ha spanska nu puss haj :)



hejdå sverige

Hej sorry jag inte bloggade idag, men är på flygplatsen och ska gå på nu ska till England. Så jag bloggar när jag kommer hem puss hejdå alla!!

jag träffade Danny idag! :)

Hej Ellen och Sebbe och Viktor har nyss gått hem dom hägde med mig hem, vi tittade på tv och Ellen och Sebbe hade kattfight om hennes mobil :). När vi var i stan idag så när vi gick förbi telia butiken hörde vi någon sa något om Danny så jag och Ellen gick in där och då träffade vi Danny :) jag och Ellen fick hans aoutgraf :D så vi är väldigt glad :D
Nu ska jag packa ner mina saker i min väska sen ska jag bara ta det lungt idag. Kanske träffar Alle vi får se men ska gå nu puss :D


mot stan.

Hej min buss går om 40 min så har inget att göra , idag ska jag till stan med Ellen,Viktor och sebbe och kanske alle vet inte än.Sen efter stan så ska jag packa för imorgon sticker jag til England och är där till söndag så kommer inte kuna blogga förän söndag kväll när jag kommer hem. Ja har inte så mkt mer att skriva, ska bara kolla runt på internet nu :) Har ingen rolig dagens så tänkte inte lägga in den :)

Chingeling.

Två crazy bilder på mig :D




hemma hos älskling

hej sitter hos älskling nu, väntar på att han duschar vi ska snart åka till min mormor efter han är klar. vi ska äta där ikväll kommer bli mysigt :) Sen ska jag inte göra så speciellt mycket idag kanske titta på gammla filmer från när jag och min syster är små sådant är sjukt roligt. Sen kanske jag ska börja packa lite ikväll för på torsdag åker jag till england med min pappa.
Men ska sluta nu puss haj :)


vaken

hej jag vaknade nyss, ska snart gå ut och klä på mig men först sk jag titta på ett avsnitt av Big Brother :) sjukt roligt :)
Sen ska jag ta bussen till hyllie och säga hejdå till mup och kelly sen ska jag vidare till viktor :) Sen händer det inte så mycket mer för mig idag. Så jag kanske bloggar hemma hos Viktor får se om jag har något att blogga om :)

Puss! :=)

Lite bilder fårn i fredags innan lovet som jag glömt lagt upp


Sorry

hej sorry att jag inte bloggade, men när jag hade färgat klart mitt hår skulle jag träffa nicole och anna men min mamma var sen som vanligt så fick stressa :) så jag han inte blogga. Igallafall är hemma nu från en mysig dag med Anna och Nicole saknat dom jätte mkt :) och sen kan jag säga att jag är jätte nöjd med mitt hår! tycker om det jätte mkt.
Just nu sitter jag vid datorn och lyssnar på hur mkr det blåser ute. Imorgon ska jag säga hejdå till min mamma och syster för dom åker till New York i en vecka sen ska jag till älskling en stund sen blir det hem till mormor och äta :)
Men nu ska jag sluta skriva chingeling. :)

Mitt hår :)

Före



Efter :)


Hej

HEj vaknade nyss ska blogga snabbt sen ska titta film sen ska jag åka till mormor och slinga håret :) så kommer nog inte kunna blogga så mycket för sen ska jag till anna ;) och baka som jag sa, men nu ska jag titta film för det blev ingen film igår älskling ringde istället så ska titta på filmen nu!

Chingeling

Jag i turkiet för några år sedan


titta film

Hej har nyss kommit hem och tittat lite på Big brother, Viktor kom idag vi tittade på film sen åkte han hem. Sen åt jag och sen gick jag ut med Alle och snackade lite med honom, sjukt läskigt vi gick på åkern vid mej och där är inga gatolampor, så snackade vi om en skäck film så jag blev cp rädd :) hahah sjukt roligt :P
Nu ska jag snart titta på en film och viktor ska ringa och sen lägger jag väll mej, imorgon ska jag till min mormor och slinga håret sen ska jag och anna baka kanelbullar :) Längesedan jag träffade Anna ska bli kul att träffa henne igen saknat henne jätte mycket :)

Blir en bild på mej och anna :)


Replay

Hej sitter här vid datorn och gör inte ett skit, viktor skulle komma hit men vet inte vad det blir med dej....Annars har jag inte gjort så mkt idag har tvättat mopeden som ska säljar nu :) vill inte ha den mer så nu ska den ut på blocket får se om någon vill ha min lilla moped :) Ska nog bara ta det lungt ikväll kanske går ut och träffar någon vi får se, eller så kanske viktor komma vi får se hur det blir med det.
Min moped :)




Hej

Hemma från bowlingen sjukt roligt var det, jag kom 2:a, och gjorde två strike i rad :D Efter bowligen stack jag med älskling hem och åt där sedan så tittade vi på melodifestivallen sjukt dåligt det var. Den första avsnitter eller vad man ska säga var ju lätt bäst, nu blir det bara sämre och sämre :(
Men ska titta på en film nu eller sova eller något trevligt vi får se hur det blir, ska med lägga upp en bild på min nya foto blogg.

wilddance
följ/kommentera vad ni tycker om mina foton gärna :)

Bilder från bowlingen






Dagens


Bowling

Hej pluggar nu ikväll ska jag, Axel, Lotta, Sebbe och Viktor bowla kommer bli skit roligt, vi ska bowla på lets go :)
Kommer kanske lite bilder därifrån tar kanske med min kamera vi får se :) Men nu ska jag fortsätta plugga och sedan göra mig iordning lägger kanske in en bild på hur jag ser ut sen får se om jag hinner :)

Puss :)


panda DA Panda

Hej vaknade nyss, eller ja har hunnit tittat på en film, just nu lyssnar jag på panda da pandas nys låt tror jag det är :) Riktig bra faktiskt :) Nu har jag LOOOV :D MEn måste ändå plugga lite :/ drygt!!! Ska titta lite på glee nu sen ska jag plugga får se vad som händer ikväll :) Puss :=)


hello

Hej sitter med älskling här i min säng, vi chillar och snackar och jag bloggar! Idag efter skolan så tog vi lite bilder haha dom är cp lägger nog upp några av dom som en Gif, får se hur det blir. Sen efter det så stack jag och viktor hem till mig och tittade på glee! :) Sen åt vi och sedan gick vi till videobutiken och handlade massa gott godis :) och tittade på en skit bra film vet inte vad den heter :P men den var sjukt roligt :)
Nu ska jag vara lite sociall mot älskling :)

Jag och älskling i skolan :)




här är en rolig gif :)


Fredag

Hej har so nu, idag är det fredag efter skolan ska älskling med hem vi ska se film och chilla ::)
Har inga roliga bilder att lägga upp för jag har med min kamera till skolan och har nt med mig min kamera sladd.
Så lägger in bilder ikväll efter jag har fixat dom och massa sådant. Så bloggar senare ikväll puss!


Jordgubbar & chocklad

Hej tittar på biggestloser nu med mamma, sjukt tråkigt så ska nog gå och lägga mig. Vi har nyss ätit jordgubbar och chocklad sjukt gott är det! Imorgon är det fredag sjukt nice :) Älskling ska med mig hem så det blir fredags mys med film och godis :)

Lite bilder som vi tog nu när vi ät jordgubbar :)




musik video

Hej pluggar just nu, mamma kommer snart och då börjar jag plugga på matte :)
HAHA tycker desa två musik video är sjukt roligt, kan titta på dom hela tiden. Speciellt den med Ellen asså hon är så jävla rolig :D Puss ! :)





Hjälp

Hej jag vill köpa en adiddas ryggsäck någon som vet var man kan köpa den, letat typ överallt men hittar ingen stans var man kan köpa en!




Torsdag

Hej har no nu, gör klart vårt arbete som vi skriver där. Ska snart börja med min försjupning ska skriva om kloning.
Idag efter skolan ska jag ta bussen med älskling till stan, sen ska jag hem och ska plugga har prov imorgon, sjukt nervös. Igår var det sista dagen man kunde söka in på gymnasiet. Men ska jobba nu puss haaj ! ;)

En konstig bild :)


Give you everything


cupcake

hej glömde blogga igår när jag och mamma fickade på våra cupcake :) Jätte gott var det och sen tittade vi med på wipeout winter sjukt roligt! Ska snart till skolan, men kommer antagligen komma för sent för mamma är i morgonrock jag kl är 7.42 och jag börjar kvart över och sen så tar det typ 12 min att kör till skolan. Sen när jag kommer hem ska jag plugga matte :) Men nu ska jag packa ner mina saker puss!

Min och mammas cupcake ! :)



Glad alla ❤ dag :)

Hej sorry jag inte bloggat idag men hade inte min dator med till skolan och sen stacka jag med älskling hem och då glömmde jag helt att blogga :) Men kör ett nu sitter inne i badrummet och bloggar för jag ska snart duscha och jag har tråkigt och det är varmt och skönt här inne :) Snart ska jag och mamma ficka på våra cup cake vi har sköpt idag för att fira alla hjärtans dag, jag älskar det man blir ändå helt glad :) Jag fick en ros och ett fint kort av min lilla pojkvänn idag sjukt gullig kort han skrev! :)




huvudverk

Hej nyss kommit hem från skolan har sådan huvudverk idag så det inte är sant, vill bara gå och lägga mig men måste plugga. :( för imorgon blir det inte så mycket plugg :( Men ja ibland måste man göra saker som man inte vill. HAr inget att skriva helt ointersant bilder :/
Men ska dra nu puss!!
En bild på min lilla älskling som ligger hemma och är sjukt, men kommer nog imorgon när det är alla ♥ dag :)


Måndag

Hej sitter vid elsas dator just nu för hon är där nere och äter så passar hennea dator :P
Ska snart iväg på idott :( så jävla tråkigt är det vi ska dansa vår dans igen för marcus inte var med sist vi dansade.
Imorgon är det alla hjärtans dag! så har inga lektioner imorgon och sen slutar jag kl 2 ! :)
Var på cyber skolan idag verkar ganska bra vet nt om jag ska ha det som mitt första val, kan inte bestämma mig men ikväll får jag ha bestämmt mig till. Men nu ska jag gå puss!!
Bild från elsas dator :)

Bilder fårn igår ute i snön!

Hej ska snart sticka och kolla på cyberskolan, sen efter det ska jag tillbaka till min egna skola. Ikväll gör jag mitt gymnasium val nervös!!! Men det blir nog bra till slut. slutar ganska sent idag så ska bara hem och plugga när jag slutat idag... Hatar att plugga men nästa vecka är det lov och då sticker jag till ENGLAND !! :D gud vad jag saknar alla i england, kommer blir skit kul att åka bort och bara träffa släkten. Det är jag och min pappa som ska ditt, min mamma och min syster ska till New York :)

Lite bilder från igår, när jag va ute med benny i snön :)


godnatt

Hej har gjort klart matten och annat skit ska snart lägga mig ska bara snacka en liten stund med älskling tror jag om jag inte hinner somna innan han ringer :/ (seg pojkvänn) Imorgon blir det skola, idag var jag ute med benny (hunden) och fotade lite , men eftersom kameran är där nere tror jag så fixar jag allt det där imorgon :) Men tänkte gå och borsta tänderna nu sen lägga mig i min varma säng och sova lite :)
Imorgon ska jag titta på ett nytt gymnasium cyber, får se hur den är sen blir det att sick in sitt gymnasium val :) SKIT NERVÖS men kommer nog kännas bättre efter man gjort det :)
Men ska sova nu puss haj :)
bild på jag och älskling som har snart ett år :)


facebook,plugg

Hej sitter vid datorn just nu och pluggar och killar lite facebook. Jag skriver på ett bildarbete som jag och lotta ska göra ska träffa henne ikväll och sätta ihop det tills imorgon och skriva lite på det. Jag har skrivit om en konstnär som heter Paul jackson pollock. Jag tittar faktiskt också lite på gammla bilder eller ja mamma visar dom för hon sorterar i skåpet. Jag ska inte göra något speciellt mer sen ikväll jo ska plugga matte med har matte prov dena veckan :( Sen har jag lov nästa vecka!! :D
Men nu ska jag fortsätta skriva puss! :)

Min facebook


tv:n

Hej sitter framför tv:n nu tittar på MTV. Fy vad dåligt melodifestivalen var igår, det var en låt som var sjuk bra och sjukt snygg han som sjöng men annars va där ingen annan som var bra! Igår så var jag i stan med mamma och hängde med henne att bygga naglar sedan åkte jag hem byggde egna naglar och tittade på glee, sen melodifestivalen sen somnade jag. Idag ska jag hem till lotta och då ska vi skriva klart vårt bild arbete. Sen jag hem och plugga matte :( sen sova antagligen sjukt trött!

min dator och tv:n :)



Mina naglar jag byggde igår, min alla hjärtans present från älskling :)


fixandet

Hej ska snart börja göra mig i ordning för ikväll, kommer blir sjukt roligt först till ellen sen till strandbadet och dansa loss :) Har inte så jätte mycket att skriva idag har nt hänt något speciellt idag. Så skriver med imorgon och så kanske jag lägger in en bild på hur jag ser ut ikväll innan vi går :)

Puss!!
Jag !


packar

Hej har nyss duchat och packat klart, ska bara torka håret och platta det sen och nannan kudden.
imorgon är det strandbadet , fy fan vad jag längtar kommer bli super duper kul, kommer ha det jag hade på mig i lördes, dom klädderna skit snygga. Efter skolan ska jag med lotta hem så kommer kanske inte bli jätte mycket bloggande imorgo. Snackar skype med älskling nu, alltid lika kul, men ska gå nu puss haj!!

Min pappa och min kusins barn i england :D
Jag och min pappa åker snart till england :)




saknar sommaren!

Väntar på att gå in till lektion kl är 08.05 och jag börjar 08.15 och här är ingen förutom jag :/ lite konstigt. Har skit ont i min fot idag, vet inte vad jag gjort men har cp ont, kanske från skridskorn igår jag vet inte :) men har sköna skor på mig så det blir bra. Idag har jag inget speciellt på mig bara min skol tröja och ett par vanliga byxor :P

Men ska gå nu puss!

let it snow let it snow :)

Hej nu är snön i malmö med :) får se hur länge den håller :) Har nyss pluggat matte och nu tittar på sisa minuten på danska. Idag var ja och charlotta i stan fick hem lite saker inte så bra bild för jag tog med mobilen. Har med tagit bild på snön som har kommit i lilla malmö :) Idag har jag med åkt skridskor med klassen det var riktigt roligt, jag och charlotta höll i lektionen gick riktigt bra tycker jag. Men nu ska jag sluta skriva och titta på tv byebye :)

Köpt.
Byxor: gina 199.
Bh: gina 99
Klocka haldsband: 129 gina




RSS 2.0